Thursday, 27 October 2011

1 MORE MY BFF STORY...


ni lg BFF aku..hehheh..nama dia YVONNE YEE..we're know each other since 3 years ago...hehheh...she's my bff ever owh...now she studying at masterskill hope she can be a good nurse...i love her so damn much...org ckp jarang org melayu jd bff ngan org cina..p kami x kesah..even kami ni b'lainan agama but we respect each other..selalu jga kami cerita pasal agama msg2..sekadar ingin menambah pengetahuan..apa org ckp "AGAMA BUKAN ALASAN" sbb dlm p'sahabatan yg pntg keikhlasan...i miss her..lama sdh kami x jmpa..cma contact kat fb n fon je..huhu...vonne imy n ily...jaga diri kat mukah k..have a safe journey beybeh :)

Sunday, 23 October 2011

ME AND B0LAT :)


Ni kita org dah x sabar nak bercuti raya...heeheh :D xde yang lebih happy drpd b'jumpa dgn family t'cinta kan? before that we still have time 2 snap-snap :) and this picture my friends' yg snap...she really good dlm snap picture ni..we call her as TYRA VOGUEH ! bcoz she really vogue .. tq VOGUEH ! ily <3 !

Sunday, 2 October 2011

WE'RE TOGETHER AGAIN :)


sentiasa bergila bersama..meluangkan masa bersama..sbb PERSAHABATAN YANG IKHLAS ITU UNIK dan ianya TAK BOLEH DI JUAL BELI...ini lah hostel kami yang mmg x seberapa..UiTM di hatiku <3 :D