Thursday, 29 December 2011

HIJRAH ~

i wanna change..change everything..i hope everything gonna be okay..please pray for me..i know i can do it ! i'll try my best to wearing hijab..my mom also keep asking me "when you want to wearing hijab"? even 2 of my sister didn't wearing hijab..i hope my HIJRAH will be success..saya tak suka tgk org yg pakai tudung lps tu buka..klu dah pakai wat pe nak buka? memalukan ISLAM je...i hope i don't be like that..NOT AT ALL ! PRAY FOR ME wahai suma HAMBA ALLAH s.w.t..

Monday, 12 December 2011

BAHAGIANYA AKU :D



Ni lah dia anak2 saudara kesayangan ku..hehe..beza umor yg sgt ketara antara SYAFEYAH NAJIHAH BINTI JUMAT (a'ah) & AHMAD SHAHRUL BIN AHMAD SABRI (shahrul)..a'ah ni anak saudara yg 1st sekali..dia lah penyeri family kami..pe lg parents aku..so kami suma manjakan dia...lawak kan? hehe...tp 4 tahun lebih kemudian bru lah muncul c shahrul...act, aku plg syg ngan shahrul ni..hehe..sbb dia lahir je aku yg jaga...besa arh...2 bulan slps i2 lahir plak ASYRAF AKMAL BIN JUMAT (asyraf)..dia ni askar kami..plg nakal..heheh...7 bulan seterusnya lahir plak SYA QALISCHA BINTI MOHD SHAH RIZAM (syascha)..skrg dia bru 3 bulan..eiii...akhirnya sepasang sudah anak2 saudara ku...I LOVE THEM SO MUCH...so~ i nak u all SAYANGI LAH FAMILY ANDA SELAGI ADA..