Thursday, 15 March 2012

SETUJU DAN DIRESTUI !!

      Ya ALLAH !!! syukur alhamdulillah..semalam adalah hari bersejarah untuk aku..iaitu 14.03.2012..WHY? i know all of you must be tertanya-tanya? why should she said yesterday was a history day for her? hahahhah :D i just wanna tell you all that semalam aku dah jumpa orang penting dalam hidup azwan...YES ! -.- pada awalnya agak memang lah risau but aku tak lah nervous macam selalu..aku pown tidak tau mengapa dan kenapa? sebab selalunya kalau begini aku memang dah tak boleh tido malam..tapi alhamdulillah aku boleh pun tido malam..hehehhe *_* myb aku dah bersedia untuk ini..

This picture i snap when i was with his family at Marina Court Condominium :)

            My mom dah pernah jumpa si azwan ni tapi mom azwan belum pernah jumpa si salha..hahahha :D kalau mom si salha dia berkenan dengan si azwan lagi pun si azwan pula memang dah selalu pergi rumah, makan di rumah and so on..BUT si salha belum tau apa respon mom si azwan about myself :( however, yesterday si salha dah jumpa pun mom si azwan..masa jumpa tu dalam otak aku "bolehkan aku diterima family si azwan?" masa jumpa family si azwan tu, hby terpaksa pula keluar tinggal aku seorang and with azwan's family..nasib baik juga aku dah pernah keluar dengan si lalang(adik azwan no.2)..dapat juga lah aku membiasakan diri..hehhehe ;) macam2 juga aku bercerita dengan mom si azwan..sampai aku tak lapar..aku memang macam tu kalau takut memang aku tak boleh nak makan and kenyang saja memanjang..hahhaha :D 

           Kemudian aku hang out pula dengan si lalang,endeh,izzah a.k.a kakak (ni adik2 azwan), momoi (kazen kalau aku tak silap) and shahrul (diorang cakap nama dia sabaruddin)..ahahhaha :D kami pergi center point ja sebab dorang stay kat Marina Court Condominium :) pergi main game and tengok lelaki2 ni main snooker..macam biasa si azwan gaya ja lebih tapi banyak juga lah yang masuk..si endeh(adik no.3) adalah champion untuk hari tu..hehheh :D lepas tu kami balik pergi Marina tu..sebab wan nak ambil kereta and hantar aku balik UiTM..sampai kat UiTM aku dah seram sejuk..tiba2 si azwan text "bby, hby main futsal dulu k" aiyaaa~ in my mind macam mana ni ok kah tak aku dalam family tu..di terima kah tak? sebab wan pernah pesan just jadi diri sendiri..ada juga aku tanya hal ni dengan wan tapi dia tak bagitau apa jawapannya..terus aku menunggu sampai dia habis main futsal..hahahah :D sampai tertido ok? lepas tu si azwan call aku..and aku tanya dia macam mana? and tiba2 dia cakap "mom dia ok with me" :) sebab mom dia agak strict kalau pasal awek anak2 dia..memanglah ibu mana yang mau tengok anak dia memilih perempuan yang salah kan? SYUKUR ALHAMDULILLAH HUBUNGAN KAMI DIRESTUI !! ini bermakna KEDUA BELAH PIHAK SUDAH MERESTUI HUBUNGAN KAMI..dan ini yang lebih penting..berita ini membahagiakan kami berdua..dan selepas ini insha ALLAH bertambah kuat lah relationship kami..dan semestinya kami tidak akan tergugat dengan orang2 yang tidak selesa dengan kami..tapi selama kami couple ni pun memang dah ramai and kami belum pernah tergugat sebab kepercayaan antara kami..apa pun DOAKAN supaya kami mendapat HAPPY ENDING..and yang penting PERSETUJUAN DAN RESTU KEDUA KELUARGA ADALAH YANG PALING PENTING :)


We LOVE this picture so much and we don't know why? -.-''
And this picture also become our wallpaper in our mobile phone <3 ! :)

Tuesday, 13 March 2012

BERDEBAR :(

takutnyeeee~ nak jmpa mom c wanz samba a.k.a. hby ni...risau ni...gegaran pown..tak tau ni mcm mna nak describe my feeling now...apa pown WISH ME LUCK k <3 !

I LOVE YOU !
DATU MOHD AZWAN NAZPEE BIN DATU PINDATUN :)

Monday, 5 March 2012

5th FEBRUARY - 5th MARCH 2012 :)

Alhamdulillah~ a month sdh kami couple..apa pun HAPPY 1 MONTH ANNIVERSARY hby...hehehh..i'm speechless with our pray last night..ianya sangat menyetuh dan menyentakkan hati bby...sangat terharu pun ada juga..hari ni hby sgt sweet..bkn hari2 lain tak sweet...cuma hari ni hby lebih sweet dari selalu...em hari ni rasanya aku berjaya buat "TEH SUSU" iaitu fav c wanz samba ni..hahahhaah :D sebab berapa kali aku try failed ni bah..punyalah sedih..tapi hari ni agak happy juga apabila c wan ckp okay sdh..hehheh :D myb sbb hari ni hari yg sweet untuk kami berdua dan aku pun buat teh susu tu dengan sebaik mungkin lah..hahah..buat dengan penuh perassan and ada kisah cinta dalam teh susu tu..hehehh...dan hari ini ayat hby sangat power apabila melafazkan ayat2 cinta..syiokkkk ni dengar..hehehe..but i want you to know that you are the best gift ever that i had...tq  ALLAH sebab KAU pertemukan kami berdua..

I LOVE YOU BECAUSE YOU ARE THE ONLY ONE !
I MISS YOU BECAUSE YOU ALWAYS MAKE MY DAY HAPPY !
I NEED YOU BECAUSE YOU ALWAYS PROTECT ME !
TQ BECAUSE YOU ALWAYS TREAT ME LIKE A PRINCESS BUT TODAY I FEEL LIKE I'M THE BEST PRINCESS EVER IN THIS WORLD !
DATU MOHD AZWAN NAPEE BIN DATU PINDATUN I ALWAYS LOVE YOU AND I HOPE WE HAVE A HAPPY ENDING ! <3


Friday, 2 March 2012

EVERYTHING ABOUT US COINCIDENTALLY

At first i didn't know that this was going to be LOVE but to think that this was ACTUALLY LOVE...my heart keeps on going thump thump..hehehhe :') when i look at you, i keep on smiling without you even noticing (at our first meeting at TELUK LIKAS you even didn't realize me..hahaha..that day also i said: ko tak kan dapat putuskan dawai itu..and suddenly ko berjaya putuskannya)..i've fallen with you, fallen with you, i melted because of your sweet love...hahahahh !!!! i fallen with you when i see your eyes..and every time kita jumpa we will berpandangan mata..huhuh..usually mmg i yg kalah dgn dia ni..you have a beautiful eyes that yvonne didn't realize..hahahhaha :P SEE YOUR EYES i'm fallen with you <3 ! GUESS -.- LOVE always comes like faith or destiny..when i close my eyes, your face keeps on appearing..then we meet at tawau because of PROPER SIRI II and ahli PEERs yang terpilih will be the faci for students at kampus balung tawau...heheh..we start closed since there where hby help me supaya tak nervous...until now, we COUPLE !!! 

I LOVE YOU !!!



capture by hby masa 1st day couple <3 !


ni kat 1B and i feel bored then i snap this picture <3 !


SEDIH :'(

sedih sangat..biarlah kan..teruskan hidup mu salha..biarlah apa orang akan mengata..aku sudah penat dengan semua ini..yang aku mampu lakukan hanya mendiamkan diri dan tengok apa akan jadi nanti..biarlah masa yang menentukan segalanya..

yang penting sekarang final exam aku...nak bagi naik pointer kan?..memang nak menangis or may be ternangis sudah tapi biar aku pendam sendiri..aku ada cakap dengan yvonne juga..aku tak tau apa respon dia..nasib baik ada ekunk dan wan dekat sini..merekalah penguat aku sebenarnya..sebenarnya sekarang ni kalau aku cerita dengan ekunk pasti ekunk akan nampak aku menangis..tapi tak sanggup nak menangis depan ekunk and baik kita berdiam takut jadi fitnah !..terima kasih untuk segalanya...biarlah kamu nak cakap apa sekarang tapi nanti kita tengok apa yang jadi..pasti ada hikmah atas segala apa yang berlaku..teruskan usaha..FOCUS salha !

ASSALAMUALAIKUM w.b.t :')