Tuesday, 8 May 2012

RINDU SEMUANYA :)

Hye all :) lama dah aku tak update blog aku ni..rasa rindu sangat nak update..sorry lah kat semua k sebab aku bukan tak ada masa cuma malas nak buka lappy and internet..kalau lah boleh update blog melalui halusinasi sahaja kan BAGUS ! hahahha :D tak payah susah-susah nak buka lappy and internet..save juga tenaga and masa..hahahah :D i'm just joking :P mana ada benda kat dunia ni yang kita boleh dapatkan secara senang kalau tak berusaha kan?? kan?? kan? betul tak?

Okay ! jum dengar story aku k? cuti sem UiTM dah nak habis sebenarnya..start 1 April yang lalu lagi..bagi budak-budak diploma lah..alhamdulillah result pun dah keluar..alhamdulillah pointer aku dah naik..yang tak sangka tuh MICROECOMICS aku or ECO 162 aku dapat B-...dah lah aku tak suka dengan subjek ni..test pun jangan cakap lah memang selalu FAILED..tapi seingat aku memang tak pernah nak lulus lah..hahaha :D risau juga masa nak amik final hari tu...malam exam tu kalau korang nak tau? aku sampai bergaduh dengan bf aku c wan tu..alah macam korang tak tau kan? sebelum ni pun banyak dah cerita tentang dia kat blog ni..mungkin ada beberapa viewer tu sampai tak selesa or cakap aku ni ketandusan mungkin kan? heheh..tak apa..aku hanya ingin berkongsi cerita aku dengan kamu..dia marah aku sebab cepat sangat nak mengeluh...dia yang ajar aku sebenarnya malam tu..dia ajar aku sampaikan apa yang dia ajar tu banyak yang masuk final time tu..kami selalu belajar melalui telefon je..heheh..alahmdulillah berkat kesabaran dia time tu mengajar aku, dan resultnya aku dapat B- untuk subjek ni..bukan tu je tau..ada lagi..aku amik account juga..dan OGA aku untuk account boleh tahan lah..sebab aku memang minat sangat dengan account since kat sekolah menengah lagi..masa final tu aku geram sebab aku tak buat dengan baik and risau sangat tak dapat A..lepas exam ja bagitau wan..naa~ sia-sia kena marah..sebelum final wan ada cakap "kalaukau tak dapat A untuk account tidak lah ku tau"..tapi lepas dengar cerita aku tu..dia cakap "OGA punya main bangga tinggi kan? sekali final tak dapat buat"..huhuh..alhamdulillah aku dapat A- untuk subjek ni..walaupun pointer dah naik tapi aku belum happy selagi tak sampai 3 pointer and above :( hope sem depan boleh dapat 3 pointer kerana tidak mustahil untuk itu kalau kita terus berusaha mengecapinya...aku nak grade dengan cemerlang :)

Dah cerita pasal study sekarang kita cerita pasal cuti pula..em cuti ni biasalah pergi balik labuan,beaufort and kk..em hari tu awal-awal cuti ada lah balik labuan dengan wan sekali..happy sangat..em kami sama-sama sampailah 5 APRIL..tarikh ni adalah annivesary bulanan kami..syukur alhamdulillah time tu 2 bulan dah kami couple..perkara paling best ialah kami bersama masa tu dengan family aku..em lepas tu 5 MAY ni pula seorang kat SEMPORNA seorang kat KK..em rasa lainlah selalu sama-sama masa saat ni..tak pe..ini mengajar kami untuk semakin sayang menyayangi..heheh :) rindu dia sangat-sangat...em aku berharap bagi yang membaca blog aku ni..KAMU DOAKAN SEMOGA KAMI BERDUA AKAN SENTIASA DAPAT MENGHARUNGI SEGALANYA DENGAN TENANG DAN DOAKAN KAMI UNTUK DIPANJANGKAN JODOH...amiiiinnnnn~