Saturday, 8 September 2012

R.I.N.D.U


Picture ni wan amik masa 1st day couple kami...em sweet kan? :')
Salha rindu dia...susah dah nak jumpa sekarang sebab masing-masing busy...
Seriously salha tengah nangis sekarang sambil hug c A.J...
Macam mana tak nangis....salha rindu dia sangat...

Ya ALLAH bagilah kami masa untuk keluar bersama...walaupun sejam...
Saya rindu dia..
Salha tak ada ekunk dan yvonne dekat dengan salha...untuk cerita betapa rindunya salha dekat azwan...
Salha tak kan pikir banyak cuma salha tengah seorang-seorang sekarang...jadi memang rasa sunyi dan tiba-tiba rasa rindu ni semakin teruk pula...


Ni pulak picture masa jumpa dengan family wan...
Rasa macam tak ada semangat pula hari ni :'(
Salha rasa macam nak makan ice-cream pulak...
Hari tu pernah minta dengan wan tapi wan sangat mendisiplinkan salha..dia cakap kalau dah makan makanan yang berat macam mcd salha tak boleh makan ice-cream nanti salha tambah gemuk..huhu..
sebab salha selalu membebel yang salha dah gemuk...
Ras macam nak tengok muka dia hari-hari...tapi itu mustahil selagi belum ada ikatan yang sah kan?
Salha suka buat fesyen tudung sebab nak tunjuk dekat wan..
dan selalunya salha akan tanya dekat dia sesuai ke tak? or cantik ke tak?
Wan akan jawab "pakai tudung apa-apa pun kalau kena dengan muka orang tu???"
Dia susah nak puji salha sebab dia tak nak salha bangga diri...
selalunya salha yang puji diri sendiri sebab dia susah nak puji salha..


Wan...hby masih simpan kan Mini-tri shutter ni?
masa puasa tu kan salha rajin masakkan untuk wan...
Masa tu tengah buka puasa di mcd tiba-tiba dia puji salha tau?
Dia cakap kari ayam salha sedap..time tu punyalah happy salha..terus dia ckp "tu lah hby malas mau puji bby...bangga lah tu"...lebih kurang begitu lah bunyinya...
I MISS YOU hby...
:'( :'( :'(

Friday, 7 September 2012

CHALLENGERS WEEK :')

Asslamualaikum semua =)
Okay this week so challengers for me...just ALLAH and I know how tough this week :')

Okay, firstly this week I have test, quiz, replacement class for Eid holiday also common test...
Just around 2 weeks before study week..
When we have gap it must be replacement class...
Biasalah kan pelajar ni...memang sangat penat sampaikan kadang-kadang class salha dari pagi sampailah ke malam...
Dan apabila salha penat dan stress begini salha akan sentiasa lapar..memang makan sajalah kerja..heheh ;)

And I just finished my common test for PAD 214...
ALHAMDULILLAH...tapi boleh luluskah juga? huhuh :') 
Hari ni UiTM Sabah buat open house untuk warga UiTM bersama pemimpin dan masyarakat setempat..memang full lah tadi dewan Ujana Sarjana oleh rakyat..heheh :')
Macam-macam makanan ada..sehinggakan kambing panggang pun ada..dah lah ramai orang memang Salha main cilok je lah..lagi pun salha kan kecik...hehehe <3

Okay ! ni lagi salha sedih ni..wan baru saja accident hari selasa yang lalu..
Accident motor okay !
Marahnya salha time tu tapi salha tak nak bagi wan tambah stress so pendam marah tu and salha start risau keadaan dia hari demi hari...siapa tak risau kan? gf mana tak risau hby?
walaupun cedera luar sahaja tapi luka tu besar...
Wan sampai masuk emergency sebab darah dia yang tidak berhenti...
Wan jangan lagi naik motor..salha dah larang wan naik motor ahad lalu tu sebab classmate salha baru juga accident..tengok apa jadi sekarang?
Tak pa lah...terima ketentuan-Nya dengan redha..yang penting wan selamat...syukur alhamdulillah...

Ni dia luka wan dekat lutut..bentuk macam mickey mouse kan? 

Siapa tak risau kan?

Kesan dekat tapak tangan dia.

Jeans ni dah koyak :')

P/S: sorry belum sempat tengok hby...you take care k? <3

Tuesday, 4 September 2012

HAPPY 7 MONTH ANNIVERSARY HBY :')

Assalamualaikum semua =)
suka duka ditempuhi..segala masalah diselesaikan...hati sedih tak terkata bila kami berjauhan..berkat kesabaran bersama semuanya dapat ditempuh..ya ALLAH syukur ke atasMu kerana kurniaanmu ini membuatkan aku sentiasa kuat...

Kehadiran dirinya mengajar aku erti kesabaran...senda, tawa, marah, geram macam-macam perasaan yang sukar digambarkan...tanpa dirinya mungkin sukar untuk aku mengenali dan menjelahi dunia ini...dia mengajar aku semua aspek...satu demi satu~ dia bersabar, dia bertahan yang paling penting dia TETAP SETIA...

Terlalu banyak yang telah kami tempuhi bersama sehingga tidak mampu untuk ku ungkapkan kerana hanya kami berdua yang tau betapa teruknya kata-kata manusia yang mungkin tidak mahu kami bersama..tetapi alhamdulillah ALLAH sentiasa membantu kami untuk terus kuat...

HAPPY 7 MONTH ANNIVERSARY HBY :')

hby dah ajar bby macam-macam...hby jaga bby..semoga cerita kita tak kan tamat kerana KISAH KITA ADALAH UNTUK SELAMANYA DAN IANYA AKAN TERUS KEKAL ABADI...aminnn~

Sumandak pindik ni akan sentiasa sayang awak...dia juga akan sentiasa ada dengan awak...dia juga akan tabah dan berdikari demi kita...awak jangan risau-risau lagi sebab salha dah cuba dari sekarang...A.J rindu awak tau...lama dah hby tak jumpa dia...dia sentiasa ada dengan bby...perut dia buncit tu selalu bby kacau..mata dia yang brown hazel tu bby akan kacau-kacau...hehehe...tu lah cara salha lepas rindu kat awak syg...

Azwan, semoga kisah cinta kita akan sampai ke satu tahap lagi...sehingga berakhirnya riwayat kita :')