Tuesday, 25 March 2014

MEMOHON MAAF :')

Assalamualaikum =)

Apa sal aku minta maaf ni? haha. Kan dah janji nak update blog hari tu. Tapi tak jadi sebab aku demam pulak. Bila dah demam aku dah start malas nak bukak lappy dah. Skrg baru rajin nak bukak. hehe. Sorry :')

First of all, tahun ni alhamdulillah kira tahun yang bertuah juga. Sebab dah setahun buat lesen baru hari isnin lepas tu siap P aku. Alhamdulillah, siap juga akhirnya kan. Kemudian aku kena bagi peluang untuk buat photoshoot untuk cover girl Hijabista and majalah Klik-klik.Actually, ni buat untuk compition cover girl bagi dua2 majalah ni. Ada rezeki dapatlah, kalau tak da aku okay jeee. hehe. Tapi since photographer tu dah banyak tolong aku kan. so, aku bersyukur sangat. Ada juga pengalaman aku kan, lagipun aku bukan professional model. Mulanya agak takut juga sebab aku pendek kan. Tapi  photographer tu kata semua tu tak jadi masalah sebab nak jadi model majalah photographer yang akan cari angle supaya tak nampak pendek. see, professioanl tak photographer aku. Haha. In shaa Allah ada rezeki nanti aku bagi tengok korang picture aku. Sebab aku ada second photoshoot lagi. Buat masa sekarang aku cuma nak korang tau tak de apa yang mustahil selagi kita terus berusaha kan. Lepas ni aku nak korang terus yakin. terutama hijabi girl. serlahkan diri anda. Tapi jangan keterlaluan. Nak jadi model hijab ni susah sebab kita kena pastikan yang pakaian kita sesuai dengan Islam. In shaa Allah bila niat betul Allah akan bantu kita. So, lepas ni kena buat yang terbaik untuk jihad kita kepada ISLAM. In shaa Allah <3

Okaylah end of story for now. hehe. In shaa Allah lepas photoshoot next week aku update blog lagi k. k bai ! :P

WASSALAM :)
salha

Monday, 17 March 2014

HANYA UNTUK SEMENTERA

Assalamualaikum =)

SubahanAllah ! Lama kut aku menghilang. sorry, I'm a bit busy bah. lappy tengah rosak sekarang. In shaa Allah malam ni akan selongkar semua cerita. okay I'm done for now. Tunggu k cerita saya malam ni. Assalamalaikum :)