Saturday, 16 August 2014

TURN BACK !

Assalamualaikum =)


Wow ! macam lama betul tak update blog ni. tak tau nak update apa sbb aku dah suka hidup yg ada privacy. Not everyone will know about me. tak tau kenapa but i felt so peace and calm. During all this time, I found my childhood friend mana dia telah ajar aku pasal Islam. I'm still learning and keep on learning. Actually dah lama simpan niat untuk balik ke jalan Allah, tapi tu lah kesedaran tu hanya sementara. 

And now I was decided to turn back and look for the deen (agama). Syukur, sebab Allah sentiasa mempermudahkan urusan aku. Dengan pertemuan aku dan kwn lama aku tu mmg alhamdulillah lah.  dan Alhamdulillah sekarang kwn masa kecil aku tu kerja di tempat aku kerja. kami satu office dan 1 department. Sekarang SELFIE pun mmg dah jarang and mmg kurang dah post gambar-gambar. tak suka muka jadi tatapan orang. Rasa malu malah rasa kekok dengan semua itu. 

Banyak lagi yang aku kena belajar sebab bkn mudah. dan aku harus terus istiqomah. pray for my istiqomah ya? :) 

Jika diri ini pernah buat salah maka maafkan diri ini. May Allah Bless you :')