Wednesday, 7 September 2016

COMEBACK

Assalamualaikum....
After a long hiatus, finally I'm Backkkk ! How excited I am. Well, like always my blog will be always about my journey and my diary. I will never delete it because its all about my life. 
So, apa dah jadi dengan aku ahh????
Banyak benda baru yang aku belajar even I also have a good friends lately. Mungkin sebab bila kita bergaul dengan orang-orang yang positive kita pun akan ikut positive sama. So, alhamdulillah :)
I'm thankful also to Allah sebab dah jumpakan aku ngan mereka semua and thanks Allah sebab I can get along with wawan too. Syukur sebab perkara lalu dah banyak mematangkan diri sy. Anyway, sorry to all those people yang aku dah sakitkan hati. Well, kita tak matang lagi time tu segala tindakan mengikut perasaan kan ^_^
Banyak perkara yang berlaku dikuar kawalan kita tapi yang pasti allah pertemukan kita dengan seseorang ada sebabnya dan sudah pasti ada hikmahnya.
Alhamdulillah, bila kita redha dengan ketentuan Allah tu kita pasti dapat menanganinya malah kita lebih tenang.
Hmmm, ramai yang akan datang dan pergi dalam kehidupan ini. Tapi yakinlah bila kita dipertemukan dengan someone yang dikatakan "sahabat" mereka ni lah yang akan susah senang bersama dengan kita. 
Dan... Bila hati disakiti atau dilukai bersabarlah kerana itulah ubat sebenar untuk hati yang terluka.
Turun naik kehidupan itulah asam garam kita hidup di dunia.
Well, kita hanya insan biasa ;)
Let's check it out my activity and I hope y'olls tak boring yaahhh. Hihihi...

 Thanks for being so awesome. 

 Happy moment :)

 Happy BBQ day...

 Like always you always my fav person Cik Jihad...

 Selamat menggemukkan diri..

 Bonding time...

 With beautiful Cik Ila...

 Makan time agaiiinnn.

 Thanks to all of you my precious "sahabat"..

 Kesian MJ kena dera. sorry...

 Another fav persons...

 Mr DJ...

 Beautiful Hot Kakaks...

 Comel...



 Be strong Abg Sulaiman, doa kami sentiasa bersama abg...

 Dah macam lecturer bagi class pulak..

 Mr Faiz will be always my listener and my partner in crime..



 Selamat hari raya !!! hahah...

 Thanks for being so nice to me nature :)

 Tak mampu nak kata bila dah bermata empat. That means aku ada 2 personality. hehe.


Thanks for reading everyone. Imma just happy girl like always.
Wasalammmm....


No comments: